Werkwijze

 

1. Contact

Als u geļnteresseerd bent in de uitlaatdiensten van Mo's hondenuitlaatservice, neemt u dan contact op via 06-44678677 of via de Email: bruin.monique@hotmail.com

 

2. Kennis maken

Eerst volgt er een kosteloos intakegesprek bij u thuis. Niet alleen om uw hond te leren kennen maar ook om elkaar beter te leren kennen. U vertrouwt uw trouwe viervoeter tenslotte niet zo maar aan iedereen toe. Tijdens het gesprek bespreken we het karakter van uw hond, zaken waar rekening mee gehouden moet worden en op welke dagen uw hond moet worden uitgelaten.

 

3. Afspraken maken

Indien u besluit om gebruik te maken van Mo's hondenuitlaatservice dan ontvangt u een contract met de algemene voorwaarden. Tevens tekent u een sleutelcontract. In het intakeformulier worden ook duidelijk afspraken gemaakt. U krijgt daar een kopie van opgestuurd via de mail.

 

4. Mee met de uitlaatservice

De eerste keer wordt de hond als eerste opgehaald, zodat hij tijdens de rit rustig kennis kan maken met de andere honden. De hond wordt ook eerst aangelijnd uitgelaten om te zien hoe hij reageert op de roedel. Pas als het vertrouwen goed is word de hond losgelaten met de andere honden. Het welzijn van de honden staat immers voorop.

 

5. Op de hoogte blijven

Bij de eerste uitlaatbeurt wordt u in de avond gebeld hoe de uitlaatbeurt is verlopen, aangezien het net is of de hond voor het eerst naar de crêche is geweest. Tevens wordt u op de hoogte gehouden als er iets mis is met de hond. Dit wordt altijd via een aantekening of persoonlijk bij u duidelijk gemaakt. Tevens kunt u altijd schriftelijk of via sms of mail Mo's op de hoogte houden van uw hond.

 

6. SPECIALE PUPPIE BEHANDELING

Heeft u een puppie? Dan heeft Mo's hondenuitlaatservice een speciale puppie behandeling. Een puppie kan nog niet zo lang alleen zijn en mag absoluut niet een uur wandelen. Bij Mo's hondenuitlaatservice blijft de pup dus langer. Hij loopt mee op aangepaste tijd naar leeftijd en moet daarna rusten bij ons op de boerderij. Hij krijgt tevens zijn eten en wordt extra uitgelaten. Een puppie is ongeveer dus 4 uurtjes bij ons en wordt dan naar huis gebracht. Als de pup een half jaar is wordt dit weer omgezet naar een gewone uitlaatservice. Voor deze service worden geen extra kosten gerekend.

 

7. Niet afbellen en aanmelden 24 uur van tevoren, maar de avond voor de uitlaatservice voor 21:00!

 

 

Copyright © 2012 Mo's Hondenuitlaatservice